Krijgen we nog een ‘echte’ winterperiode aan het staartje? Of mogen we ons verheugen op de lentezon? Natuurlijk, elk seizoen heeft z’n charmes, maar de meesten onder ons kunnen een beetje warmte wel waarderen! Deze maart-april 2015 editie van You medemblik staat dan ook in het teken van ‘Genieten’. Allereerst met de enige echte Dolf Jansen (pag. ..) in het hoofdinterview: hij treedt op 4 april a.s. op tijdens de Comedy Knight. Voorpret op de Grote Dag vindt u in onze Trouwspecial (pag. ..) en het buitenleven komt tot … eh… leven in de Tuinenspecial (pag. ..).

Maart-april 2015 editie voor elkaar

Genieten van het leven: nooit komt zoiets meer naar voren als bij ziek zijn. En in geval van Madelief en Nathaniël (beiden nog maar 2 jaar) gaat het om een levensbedreigende ziekte. You Medemblik hoopt met de aandacht die zij o.a. in deze uitgave krijgen, er voldoende donaties binnenkomen om ze naar de V.S. te laten afreizen voor behandeling. Helpt u ook mee?

Tot slot een agendatip: tijdens het Wijkentennistoernooi geeft Adriaan Jager een demonstratiepartij! Gaat u vooral kijken!

 

Bekijk meer op youmedemblik.nl of blader online door het magazine.