Wanneer wij belettering maken willen we dat dusdanig doen dat niet alleen het materiaal blijft plakken. Het moet natuurlijk ook blijven plakken bij degene die het zien. Daarbij komt dat het enerzijds aankleding is en anderzijds een stuk herkenning. Daarom krijgt uw belettering dat extra beetje zorg en aandacht. Naast de aandacht die we aan het werk besteden doen we dat ook aan de volgende generatie. Als leerbedrijf nemen we graag jonge mensen mee en hopen ze enthousiast te maken voor het Sign vak.

Met zorg dubbel geplakt.

De laatste tijd hebben dan ook weer veel beletteringsklussen gedaan waarbij we ook nog als leerbedrijf hebben gefungeerd.
Voor Wijkom bouw & infra hebben we een auto dubbel beletterd. Doordat we eerst de auto hebben beletterd en daarna een magneetplaat hebben gemaakt in de vorm van het paneel kan er snel gewisseld worden. Dit maakt dat de auto de ene keer Aan den Oever uitstraal en de andere keer Wijkom. Hoe handig is dat.

Zonwering

In een woning waarbij de zon vrij spel had op de bovenste rij ramen kon de temperatuur aardig oplopen. Tevens kon hierdoor het harde licht de ruimte een ietwat kille uitstraling geven. Doordat we UV werende verduisteringsfolie op de ramen hebben geplakt blijft nu een groot deel van de warmte buiten, het licht is zachter en dat maakt het woonplezier aangenamer.

Nummering Docks verduidelijking voor iedereen

Pyxis TransMission in Oosterblokker heeft 42 docks. Om het voor zowel de chauffeurs als het personeel makkelijker te maken hebben wij de binnen en buitenkant genummerd. Nu kan haast geen pakketje meer in de verkeerde wagen worden geladen.

Zuydersee verzekering nieuwe auto

In een watersport stad als Medemblik vind je al gauw allerlei watersport gerelateerde bedrijven. Zo ook Suydersee Verzekeringen, gespecialiseerd in watersport verzekeringen. Om dat te verduidelijken hebben we dit aangebracht op de auto.  Hierin zie je dat extra beetje zorg ook weer terug. In dit geval een kwestie van meedenken met de klant en even verdiepen in wat zij doen.

Ik wil een bord, doe maar groot

Wanneer je een aanvraag krijgt voor een bord moet je altijd even doorvragen. Waar wordt het bord geplaatst bijvoorbeeld. Hierbij was dat niet nodig omdat Etienne Ruigewaard precies wist waar het bord zou komen te staan en dat het vanaf een nabij gelegen weg zichtbaar moest zijn. Dus vooral groot. Dan gaan wij aan de slag en geven een ontwerp met maatvoering. Dat was snel akkoord en nu was onze zorg alleen het beplakken van van zo’n enorm bord. PC Reclame draait echter z’n hand niet om voor klussen van formaat. Vandaar dat we uiteindelijk een prachtig bord hebben kunnen leveren.