De gemeente waarin wij zijn gevestigd heeft een roemrijk verleden. Met veel cultuur en evenementen het hele jaar door. Bovendien biedt het iedere bezoeker een keur aan bezienswaardigheden. Om dit te overzichtelijk te maken geven wij Medemblik Rijk aan verhalen (voorheen InMedemblik) magazine uit. We hebben namelijk zoveel te bieden. Dat wil je dan natuurlijk zoveel mogelijk delen.  We laten bezoekers kennis maken met de leukste maar ook lekkerste plekjes. Geven tips en vertellen wat er waar te gebeuren staat.

Samen bereik je iets

Ieder jaar brengen wij hiervan een nieuwe editie uit. Ook dit jaar doen wij dat weer en we verspreiden deze door heel Nederland. Tevens is het magazine in de gehele gemeente op diverse plaatsen gratis te verkrijgen. Daarnaast wordt het uitgedeeld in de horeca en tijdens evenementen.

Iedere uitgave kiezen wij voor samenwerking met diverse bedrijven en instellingen. Hierdoor ontstaat een prachtig blad wat het mooie aan onze gemeente weer geeft. Maar dat neemt niet weg dat een bezoek aan Medemblik een prachtige ervaring blijft. Hierin helpt het magazine. Door bezoekers de mooiste plekjes te laten ontdekken.

Maar we doen meer

Ter ondersteuning voor het magazine hebben wij ook de website en Facebook pagina gemaakt. Hierdoor blijven bezoekers altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen.
Om te zorgen dat onze gemeente overal goed voor de dag komt doen we meer. Promoten kan namelijk op veel verschillende manieren. Zoals het maken van spandoeken en roll-up banners en niet te vergeten het opzetten en verzorgen van de narrowcasting.

Graag zouden we iedereen die Medemblik bezoekt persoonlijk ontvangen. Alleen is dat een beetje onmogelijk. Daarom doen wij het op de manier die wij het beste kunnen. Zodat iedereen snel zijn of haar weg weet te vinden en zich een beetje thuis voelt.

  • Medemblik rijk aan verhalen - Magazine 2018
  • Medemblik rijk aan verhalen - Magazine 2018
  • Medemblik rijk aan verhalen - Magazine 2018
  • Medemblik rijk aan verhalen - Magazine 2018
  • Medemblik rijk aan verhalen - Magazine 2018

InMedemblik is nu Rijk aan verhalen

Rijk aan verhalen is de nieuwe naam van het bekende toeristische magazine. Doordat we jarenlange ervaring en het uitgebreide netwerk van het vertrouwde magazine gecombineerd hebben met de kracht van verschillende lokale ondernemers. Bijvoorbeeld met mensen uit de marketing en reclame branche, het toeristisch platform en de Gemeente Medemblik! Rijk [...]

  • Inmedemblik magazine 2017

Inmedemblik Magazine 2017 een geweldige gids voor iedere bezoeker

Inmedemblik Magazine ligt klaar voor iedere bezoeker want... ... de oudste stad van Westfriesland. Omringd door echt Hollandse landschappen, met schitterend slingerende lintdorpen. We zijn er trots op. Als Westfriezen hebben we een wat nuchtere blik, maar we hebben óók passie voor onze streek. De evenementen bruisen en zijn erg [...]

  • Inmedemblik magazine winterspecial 2016

Winterspecial Inmedemblik 2016

Medemblik promoten. Laten zien wat voor prachtige gemeente we hebben en wat er allemaal valt te beleven. Dit is één van onze speerpunten. Dit doen we zo vaak mogelijk in een zo breed mogelijke samenwerking, samen bereik je namelijk meer dan alleen. Hiervoor brengen we jaarlijks het Inmedemblik Magazine uit, [...]

Beletteringen...

Bezoek onze beletteringsafdeling

PC Reclame Belettering

Promotioneel materiaal...

Bezoek onze promotie afdeling

Spandoek Westfriese Tafel

Bedrijf- of promotievideo...

Bezoek onze videografie afdeling

PC Reclame - Videografie