Video’s monteren met een smartphone gaat supersnel en eenvoudig, waardoor een grote besparing mogelijk is

Onze nieuwste dienst hebben we de naam SmartVideo gedoopt. Het filmen, monteren en publiceren is vaak een arbeidsintensief proces. Dit proberen wij te minimaliseren door gebruik te maken van de smartphone. Het filmen met een smartphone geeft vaak een verbluffend goed resultaat. We beschikken over een paar zeer functionele apps zodat we vervolgens de filmpjes eveneens mobiel kunnen monteren. En ook het publiceren op alle beschikbare social media platformen is dan kinderspel geworden.

Op deze wijze kunnen we al filmpjes van 1 à 2 minuten produceren vanaf € 175,- per filmpje, inclusief plaatsing op Facebook, YouTube en LinkedIn.

You medemblik
Als uitgever van You medemblik magazine, zijn wij hofleverancier voor de hierop zichtbare content. Inmiddels geheel crossmediaal, dus voor de omgeving Medemblik een uitgelezen middel. Hierop ontwikkelen wij unieke rubrieken, zoals:

  • Mag ‘t iets meer zijn? (speciaal voor de detailhandel)
  • Kijk op de Zaak (ook geschikt voor dienstverlening)
  • Over de Kook (receptenrubriek)
  • Nieuw rubrieken zijn in ontwikkeling…

Professionele apparatuur, camera’s, drone en geluidsapparatuur
Uiteraard beschikken wij ook over meerdere camera’s, zodat we voor elke situatie een oplossing hebben. Ook vaak onderschat is de kwaliteit van het geluid. We hebben een perfecte geluidsrecorder en beschikken over een draadloze dasspeldmicrofoon. Dus ook als het iets meer moet zijn hebben we een pasklare oplossing.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept