Wanneer de ondergrond sterk genoeg is om een sticker vast te houden kunnen wij het beplakken. In principe maakt het ons niet uit waar we op plakken als het maar mooier wordt. Jachtbelettering is daar maar één onderdeel van en autobelettering een ander. Maar ook wanneer u graag zelf plakt kunnen wij de stickers voor u leveren.

Reflecterende stickers voor de stadshavens

De patrouilleboot van Stadshavens Medemblik bevat niet alleen het heel nauwkeurig contour gesneden Wapen van Medemblik. Tevens is de reflecterende striping een wezenlijk deel van de uitstraling.
Deze zelfde kleur striping komt ook weer terug in de auto van Stadshavens Medemblik.

Bordjes Aan de Oever

Als aannemer wil je laten zien waar je aan het werk bent en dat kan bijvoorbeeld met kleine handzame bordjes. Duidelijk herkenbaar en overal te plaatsen. Eigenlijk is het een must voor iedere (onder)aanemer of ZZP-er om bij zich te hebben. Bij aannemersbedrijf Aan de Oever hebben ze dat in ieder geval goed begrepen.

Losse stickers HVC

Stel dat je op maat gemaakte stickers nodig hebt omdat je regelmatig moet aangeven dat een bepaald object een bepaald nummer heeft. Dan maken wij dat toch voor je .
Bespreek met ons wat je nodig hebt zoals lettertype, grootte en kleur en wij maken het voor je.  Zoals we dat doen voor HVC afvalverwerking.
En heb je op een later tijdstip meer nodig kunnen we het zo weer na leveren.