Winkelen in Medemblik is een bijzondere beleving. Daarom maakt PC Reclame in opdracht van Winkeliersvereniging MEVO de ‘WIM krant’.

Deze krant brengt u eens in de twee maanden op de hoogte van de evenementen en interessante gebeurtenissen in het centrum van Medemblik. En wordt uitgegeven in een gedeelte van de kop van Noord Holland.
Daarnaast  zet deze krant iedere keer een ondernemer in het zonnetje. De krant is daardoor leuk en informatief om te lezen. Maar vergeet de aanbiedingen niet. Want regelmatig staan er aanbiedingen in waarmee u op vertoon van de advertentie vaak uw voordeel kan doen.

WIM krant informatief en trendy

PC Reclame - WIM (Winkelen in Medemblik)De MEVO leden prijzen hun waar aan en houden u op de hoogte van de laatste trends. Hierdoor bent u goed voorbereid wanneer u aan het centrum van Medemblik een bezoek brengt om te winkelen.

Dus deze WIM krant is een zeer informatieve manier om aandacht te schenken aan de nieuwste trends en producten. Omdat de middenstand van Medemblik nu eenmaal veel te bieden heeft. Door middel van de juiste ontwerp en opmaak wordt een goed leesbare krant uitgegeven die lezers informeert en boeit.

Dus als de WIM krant op de mat valt ga je er eens lekker voor zitten. Doorgaans staan er kortingsbonnen in. Die knip je uit en neem je mee naar de winkel. Misschien is dat juist wel het leukste van alles.

Naast de krant hebben wij de website voor deze enthousiaste groep ondernemers gemaakt.

Oplage: 40.000
Redactie: Wietske weel, taal en tekst
Druk: PC Printing
Foto’s: Fotografie-RG

Verspreiding: Hollands Kroon (gedeeltelijk), Gemeente Opmeer en Gemeente Medemblik

  • For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
    I Accept

Drukproces Winkelen in Medemblik krant in beeld gebracht

Het drukproces van de Winkelen in Medemblik krant, hoe gaat dat nu precies in z'n werk? Hoe kan je deze vraag nu beter beantwoorden door het in beeld te brengen. Daarvoor bezochten wij de drukkerij en maakte er de volgende video. Drukproces leuk, maar er is meer... Winkelen in Medemblik [...]

  • PC Reclame - Winkelen in Medemblik krant oktober -november
  • PC Reclame - Winkelen in Medemblik krant oktober - november

Winkelen in Medemblik krant – oktober/november

De oktober/november editie van Winkelen in Medemblik krant is in aantocht. Wat valt er allemaal te beleven tijdens de herfstvakantie? Alle musea hebben de deuren in ieder geval geopend. Ook de Bonifaciuskerk is allang niet meer alleen een plek om het geloof te belijden. Deze prachtige locatie leent zich onder [...]

  • PC Reclame - Winkelen in Medemblik krant augustus - september
  • PC Reclame - Winkelen in Medemblik krant augustus - september

Winkelen in Medemblik krant – augustus/september

De augustus/september editie van de Winkelen in Medemblik krant valt weer op de mat. Daarin Han Kool, een icoon binnen de Medemblikker ondernemers. En hij komt deze keer aan het woord in "Winkelier in beeld" Bovendien leest u verder alles over de komende waterweek en wat daar allemaal valt te [...]

  • PC Reclame - Winkelen in Medemblik krant juni-juli editie 2016
  • PC Reclame - Winkelen in Medemblik krant juni - juli

Juni-juli editie 2016 winkelen in Medemblik krant

De juni-juli editie 2016  van de Winkelen in Medemblik krant ligt weer op de mat. Daarin deze keer met aandacht voor de zomermarkten. Waarbij iedere markt een eigen thema heeft. Juni-juli editie 2016 met ondermeer Meelmolen de herder organiseert een speciale dag met o.a. schaapjes aaien. De winkelier die deze [...]

Beletteringen...

Bezoek onze beletteringsafdeling

PC Reclame Belettering

Promotioneel materiaal...

Bezoek onze promotie afdeling

Spandoek Westfriese Tafel

Bedrijf- of promotievideo...

Bezoek onze videografie afdeling

PC Reclame - Videografie