Online bladeren met Pageflip

Hoe leuk zou het zijn wanneer je letterlijk kan bladeren door een brochure of magazine zonder dat je deze eerst in de papierbak moet zien te vinden.
Wij hebben de oplossing! Pageflip.nl

Omdat wij tevens magazines als Youmedemblik, Inmedemblik en Lekkerlangweekend uitgeven zochten wij een manier om deze ook digitaal te kunnen aanbieden. Maar dan wel zo dat je letterlijk de bladen van het blad kunt omslaan.

Hiervoor hebben we pageflip opgezet waarbij je brochures, magazines en ander drukwerk kan doorbladeren op de manier zoals je een papieren blad leest.

De gedachte om dit te doen vloeit voort uit de wens om beter om te gaan met ons milieu. En met behulp van de digitale technologie kunnen ook wij ons steentje bijdragen.
Dit willen wij uiteraard niet alleen voor onszelf maar voor iedereen. Daarbij komt dat het altijd en overal beschikbaar is. Hoe mooi is het wanneer u uw klanten een link stuurt en zij in hun eigen tempo kunnen lezen en bladeren door uw presentatie of magazine.

Wij kunnen deze dienst leveren voor bestaande maar ook voor nieuw drukwerk. Uiteraard helpen wij ook graag met het ontwikkelen en ontwerpen hiervan.

Wilt u ook uw drukwerk overal digitaal beschikbaar hebben?
Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Website, Facebook, social media.....

Bezoek onze website afdeling.

PC Reclame - Zalmrokerij Smoking

Drukwerk...

Bezoek onze drukwerkafdeling

PC Reclame - Drukwerk

Bedrijf- of promotievideo...

Bezoek onze videografie afdeling

PC Reclame - Videografie