For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Videografie de nieuwste manier van presenteren

In een wereld met steeds snellere internetverbindingen waarbij steeds grotere hoeveelheden data kan worden verwerkt, wordt het gebruik van videografie steeds belangrijker en interessanter.
PC Reclame heeft hiervoor een aparte videografie afdeling. Daarmee maken we bedrijfsfilms, evenementenverslagen en iedere gewenste clip.
Omdat bewegende beelden de aandacht trekken.
Videografie van PC Reclame trekt extra aandacht.

Al vanaf de eerste aflevering maken wij de opnames van de Westfriese Tafel. En voor Dick Vijn Logistiek een prachtige bedrijfsvideo die het transportbedrijf in al haar facetten laat zien.

Daarnaast maken wij ook animaties en dat is een unieke manier van presenteren. Waarin bijvoorbeeld heel mooi met tekst gewerkt kan worden. Dat makkt het uitstekend geschikt voor beamer presentaties.

Natuurlijk werken wij ook met een drone, hiervoor hebben ons gecertificeerd om er bedrijfsmatig mee te mogen werken. Met alle beschikbare mogelijkheden zijn wij in staat een prachtige video te produceren. Hiermee zult u klanten en andere contacten versteld zal doen staan. Bijvoorbeeld voor gebruik op uw website als kennismaking met uw bedrijf en medewerkers. Zo’n eerste contact wordt hierdoor een stuk persoonlijker. Dus hierdoor zal de gunfactor voor uw bedrijf stijgen.

Hoe beter het beeld is wat bezoekers over uw bedrijf hebben des te beter wordt u gewaardeerd. En dat beeld kunnen wij voor u maken.

Informeer eens naar de mogelijkheden. Want de toekomst is namelijk heel dichtbij.

  • For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
    I Accept

Aflevering 28 Westfriese tafel

Voor de Westfriese tafel hebben we zou juist een nieuwe aflevering gemonteerd en online gezet. Deze keer bevond de keuken zich in het land van familie Bus aan de Oudelanderweg net buiten Medemblik. Naast de bevlogenheid waarmee Onno Kokmeijer het gerecht bereid hebben wij het enthousiasme van Michiel Bus zijn [...]

  • For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
    I Accept

Drukproces Winkelen in Medemblik krant in beeld gebracht

Het drukproces van de Winkelen in Medemblik krant, hoe gaat dat nu precies in z'n werk? Hoe kan je deze vraag nu beter beantwoorden door het in beeld te brengen. Daarvoor bezochten wij de drukkerij en maakte er de volgende video. Drukproces leuk, maar er is meer... Winkelen in Medemblik [...]

  • For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
    I Accept
  • PC Reclame Peter ontwerp animatie-video

Animatie-video voor bekendmaking NED 1671 tijdens Bokkentoer

NED 1671 doet dit jaar voor het eerst mee met de Bokkentoer. Om dit meer onder de aandacht te brengen maakten wij een mooie animatie-video. Dat is een leuke manier om berichten onder de aandacht te brengen in de vorm van een video. Bovendien is de kracht van een animatie [...]

Promotie materiaal...

Bezoek onze promotie afdeling

Promotie aanhanger

Website, Facebook, social media...

Bezoek onze website afdeling

PC Reclame - Zalmrokerij Smoking

Belettering...

Bezoek onze beletteringsafdeling