Heb je een krachtig verhaal, een belangrijke boodschap of waardevolle kennis die je met anderen wilt delen? Een podcast kan het perfecte middel zijn om jouw communicatie over te brengen. Ben je bedreven in audiomontage en heb je al een mini-script klaar? Dan biedt onze podcaststudio de ideale oplossing. We hebben een professionele ruimte te huur met alle benodigde podcastapparatuur, een prachtige locatie om gastsprekers te ontvangen in het centrum van Medemblik.

Podcastapparatuur
Onze complete podcaststudio beschikt over:

– Vier microfoons (RØDE PODMIC)
– Vier AKG hoofdtelefoons (apart regelbaar)

– 8-kanaals mixer (BOSS GIGCASTER 8)
– Technische begeleiding door een van onze audiospecialisten
– Audiobestanden klaar voor montage, eventueel op dezelfde dag

Tarieven
We hanteren een vast tarief van 75 euro per uur opnemen en opstartkosten van 50 euro. Onze technicus ondersteunt het gehele proces, zodat jij je kunt concentreren op een goed gesprek.

Nabewerken
Uiteraard beschikken wij over de juiste programma´s om het geluid na te bewerken. Wij werken onder meer met Adobe Audition.

Extra diensten
Commandeur Media produceert al jaren lang video’s en podcasts voor kennisintensieve organisaties die waardevolle expertise delen via audioverhalen. We ondersteunen organisaties van productie en opname tot montage en distributie. We bieden diverse diensten aan om jouw podcast tot een succes te maken, met een ervaren contentmaker, gespreksleider en audiotechnicus in huis.

Wil je onze podcaststudio huren? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@pcreclame.nl of stuur ons een WhatsApp-bericht naar Peter Commandeur op nummer 0630-121236.