Dat wij drukwerk in alle soorten en maten verzorgen is niet echt een geheim meer. Maar wist je dat we ook swingborden en dergelijke leveren?!
Voor Stichting Rondom hebben we deze keer de uitnodigingen voor alle vrijwilligers mogen verzorgen. Als dank voor de tomeloze inzit van alle vrijwilligers heeft Rondom een buffet georganiseerd waar zij van harte welkom zijn. Dit zal plaatsvinden voorafgaand aan het Mania Muziekfestival.

Met de gemeente verkiezingen in aantocht is het van belang dat de partijen zich laten zien en ook duidelijk maken waar zij voor staan. Daarom zijn wij druk bezig met het uitbrengen van een politiek special. Maar ook de partijen zelf doen er alles aan om zich in de kijker van de kiezer te spelen. Voor Gemeente Belangen hebben wij dan ook een flink aantal flyers gedrukt. Waarmee duidelijk is wie er voor deze partij verkiesbaar is op 21 maart.

Laat je zien met een swingbord

Wanneer je een aankondiging wilt uiten en duidelijk wil maken wat je te bieden hebt kunnen wij prachtige posters voor je maken. Wil je nog meer opvallen dan kunnen wij deze posters op maat maken voor een stoepbord. Wij leveren diverse soorten een maten die je zo neerzet en waar niemand omheen kan.
Informeer eens naar de mogelijkheden.