Wat is het toch leuk om belettering te doen. We hebben weer zoveel verschillende objecten beplakt dat je niet kunt zeggen dat dit werk saai zou zijn. We zijn dan ook op volle toeren bezig met beletteringswerkzaamheden.

Piaggio van De Steiger

Iedere keer een nieuwe uitdaging zoals de Piaggio van De Steiger. Bedoeld als reclameobject wat mobiel is en overal inzetbaar. Een geweldig idee van Michael, eigenaar van De Steiger, wat wij mochten uitvoeren.

Nieuwe bus Schildersbedrijf Vermeulen

Schildersbedrijf Vermeulen breide het bedrijf uit met een nieuwe bus. Deze moet natuurlijk wel herkenbaar zijn en laten zien dat het hier om een echt schildersbedrijf gaat die het ambacht beheersen. Vandaar dat de beletetring duidelijk maar eenvoudig moest zijn. Het werk van Schildersbedrijf Vermeulen spreekt namelijk voor zich.

Bedrijvigheid aan de voordeur

Vier bedrijven onder één dak, hoe ga je dat aangeven? Daar hadden wij een antwoord op. We doen het stijlvol, modern en op één bord. Als u hier door de deur stapt wordt je namelijk door vier ondernemers ontvangen. Suydersee Verzekeringen, P de Winter, Voedingspraktijk Medemblik én Massagepraktijk de Winter allemaal onder één dak. Als dat geen samenwerking is.

Rake Rigging naar de Beurs

Rake Rigging de full service tuigerij uit Medemblik gaat naar de beurs. En wel de METSTRADE in de RAI in Amsterdam. Om daar knap voor de dag te komen hebben wij een aantal objecten zoals een balie, tafel, tableau’s en meer beletterd in de stijl van Lancelin lijnen waarvan Rake Rigging importeur is. Op deze manier helpen wij Rake Rigging om te laten zien wat zij kunnen bieden op het gebied van tuigage.

Al met al weer een leuk aantal diverse opdrachten waarvan iedere opdracht z’n eigen oplossing vroeg die wij mochten leveren. En daar worden we blij van en zijn we trots op. Daarom gaan we op volle toeren en vol gas verder met belettering.