De winter zit er bijna op. Wanneer je buiten loopt ruik je het voorjaar al en hoor je de eerste voorzichtige klanken van de vogels. Daarom hebben wij alvast wat aandacht voor de Boulesklinkers, de jeu-de-boulesclub uit Wognum. In het Woon en tuin gedeelte van deze Maart-April 2018 editie hebben we nog meer aandacht voor het buiten gebeuren.

De MirandaMania SpinningMarathon en het Mania MuziekFestival vinden dit jaar op 10 maart plaats en natuurlijk geven we daar graag ruchtbaarheid aan.
In het hoofdinterview deze keer Mieke Koomen. Geboren en getogen in Medemblik en tegenwoordig woonachtig in Wervershoof. Zij laat het licht schijnen op de verschillen tussen de kernen, of juist de overeenkomsten.

Je hoopt ze nooit nodig te hebben maar mocht het wel een keer voorkomen ben je oh zo blij dat ze er zijn. Brandweermensen. Pascal Aker vertelt over zijn werk bij de vrijwillige brandweer in Andijk.

Nieuwe items in de Maart-April 2018 editie van YouMedemblik magazine

Geheel nieuw in deze editie is de strip van Ridder Radboud. Nog nooit hebben we een stripverhaal in het magazine gehad maar daar komt vanaf nu verandering in. En niet alleen dat is nieuw. Wat doe je als je relatie is beeindigd en je de draad weer probeert op te pakken. Dan ga je daten. Dat is spannend en soms hilarisch en voer voor een nieuw item in YouMedemblik Magazine. Heb jij zin in een date met Peet? Meld je aan via datemetpeet@youmedemblik.nl

Wij wensen iedereen weer veel leesplezier en over twee maanden…
…ligt nummer 3 weer op de mat.