Olympisch goud behalen tijdens de Spelen in augustus: dát is mijn ambitie voor dit jaar. Vertelt Lobke Berkhout in deze editie van InMedemblik magazine 2012. De trainingen en wedstrijden die op de agenda staan, zeil ik eigenlijk allemaal als voorbereiding daarop. Wedstrijden vinden plaats over de hele wereld: ieder jaar kiezen mijn coach, mijn zeilpartner en ik voor welke wedstrijden we ons inschrijven en welke we laten gaan. Allemaal kan namelijk niet.
Er is echter één wedstrijd die ik beslist niet wil missen: de Delta Lloyd Regatta in Medemblik! Want ook al woon ik niet in Medemblik zelf: het IJsselmeer voelt toch als thuis. Dat maakt winnen nóg belangrijker…!

Meer evenementen in InMedemblik magazine 2012

Naast de watersport evenementen valt er nog veel meer te beleven in Medemblik. Het hele jaar door wordt er namelijk van alles georganiseerd. Hierover leest u alles in deze uitgave. Naast alle evenementen zijn er tal van plekken die een bezoek aan Medemblik meer dan waard zijn. Wat dacht u van het prachtige kasteel, de molen en het uitgestrekte achterland met de mooi lintdorpen.
U kunt het allemaal beleven en dit magazine helpt u tijdens deze ontdekkingsreis.