Medemblik promoten. Laten zien wat voor prachtige gemeente we hebben en wat er allemaal valt te beleven. Dit is één van onze speerpunten. Dit doen we zo vaak mogelijk in een zo breed mogelijke samenwerking, samen bereik je namelijk meer dan alleen.
Hiervoor brengen we jaarlijks het Inmedemblik Magazine uit, om vooral mensen van buiten de gemeente over te halen te komen proeven van alles wat Medemblik te bieden heeft. Nu dus ook met de winterspecial.

Dat houdt niet op bij het zomer seizoen want ook in het najaar en de winter blijft het leuk in Medemblik. Daarom brengen we ook de winterspecial van Inmedemblik Magazine uit. Deze wordt onder meer door ons verspreid tijdens het Margriet Winter Festival in de jaarbeurs in Utrecht. In samenwerking met onder meer Bakkerijmuseum “De Oude Bakkerij” en een grote groep enthousiaste ondernemers maken we de gemeente bekend bij een groot publiek.

Winterspecial, geef ‘t door

Uiteraard zal de winterspecial ook op de diverse verspreidpunten terug te vinden zijn. Ook helpen Medemblik onder de aandacht te brengen? Geef eens een magazine aan een familielid van buiten de gemeente…