Al eerste willen wij u graag van harte welkom heten in -wat wij vinden- de leukste gemeente van Nederland! InMedemblik magazine 2016 informeert gasten over al het moois en leuks dat onze omgeving te bieden heeft. Denk aan een dagje weg met of zonder kinderen, aan lekker eten of winkelen, aan sportieve en recreatieve ideeën. Alles kan in deze gemeente. En dit alles leest u in dit magazine.

InMedemblik magazine 2016 voor iedereen

We vertellen onze gasten enthousiast over de bijzondere musea in Medemblik en omgeving. Bijvoorbeeld het Bakkerijmuseum, Stoommachinemuseum, Kasteel Radboud en de Bijenstal. En in het toeristenseizoen rijdt de Museumbus langs deze vier populaire activiteiten. Wilt u meer van de omgeving zien? Dan is de Historische Driehoek een absolute aanrader.
U reist met de Museumstoomtram van Medemblik naar Hoorn, u gaat met de trein van Hoorn naar Enkhuizen en vaart met de boot van Enkhuizen weer naar Medemblik. Zo beleeft u op een bijzondere manier het VOC-verleden van deze steden.
Wilt u nog meer informatie neem dan even een kijkje op de website inmedemblik.nl

Blijf eens wat langer

Overnachten in onze gemeente lijkt bijna vanzelfsprekend als u weet wat er allemaal te beleven is! Voor elke gast is er een passend verblijf en voldoende aanbod, van kampeerplek tot vakantiehuis tot hotel. Met de fiets komt u gemakkelijk overal waar u wilt. U rijdt zo de monumentale Westfriese Omringdijk op om langs het IJsselmeer te fietsen, de prachtige natuurgebieden te bezoeken en het oude centrum van Medemblik Stad.