Whiteboard animatie 2017-04-21T14:24:27+00:00

Uw product verdient soms een goede toelichting. Met een whiteboard-animatie maakt u snel en eenvoudig de mogelijkheden en pluspunten van uw product duidelijk. Door op deze wijze uw product toe te lichten, zijn de gebruikers sneller enthousiast over de mogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden van een animatie en laat ons een plan samenstellen die uw wensen weergeeft.

Het drukproces in beeld

Het drukproces van de Winkelen in Medemblik krant, hoe gaat dat nu precies in z'n werk? Hoe kan je deze vraag nu beter beantwoorden door het in beeld te brengen. Daarvoor bezochten wij de drukkerij en maakte er de volgende video.

NED 1671 tijdens Bokkentoer

NED 1671 doet dit jaar voor het eerst mee met de Bokkentoer. Om dit meer onder de aandacht te brengen maakten wij een mooie animatie. Meer info op www.bokkentoer.nl

Whiteboard animatie

De aandacht vestigen op uw aanbieding of evenement. Met een whiteboard animatie krijgt u de aandacht die u wilt en houdt deze ook vast. Het ultieme middel voor aankondigingen. makkelijk te publiceren op uw website en deelbaar via social media. Informeer naar de prijzen.

Promotie materiaal...

Bezoek onze promotie afdeling

Promotie aanhanger

Website, Facebook, social media...

Bezoek onze website afdeling

PC Reclame - Zalmrokerij Smoking

Belettering...

Bezoek onze beletteringsafdeling