Videografie 2017-11-08T10:13:54+00:00

Videografie de nieuwste manier van presenteren

Steeds snellere internetverbindingen en mobiele netwerken. Bovendien steeds meer mogelijkheden om grotere hoeveelheden data te verwerken. Zodat gebruik van videografie steeds belangrijker en interessanter wordt.
PC Reclame heeft hiervoor een aparte videografie-afdeling. Hiermee maken we bedrijfsfilms, evenementenverslagen en iedere gewenste clip.
Bewegende beelden trekken de aandacht.
Videografie van PC Reclame trekt extra aandacht.

Zo verzorgen wij al vanaf de eerste aflevering de opnames van de Westfriese Tafel. En maakten wij voor Dick Vijn Logistiek een prachtige bedrijfsvideo die het transportbedrijf in al haar facetten laat zien.

Naast de videografie maken wij ook animaties, een soortgelijke maar unieke manier van presenteren.

We werken natuurlijk ook met een drone. Bovendien hebben ons gecertificeerd om hier bedrijfsmatig mee te mogen werken. Met alle beschikbare mogelijkheden zijn wij in staat een prachtige video te produceren. Hiermee zult u klanten en andere contacten versteld zal doen staan.

Informeer eens naar de mogelijkheden. De toekomst is namelijk heel dichtbij.

Aflevering 28 Westfriese tafel

Voor de Westfriese tafel hebben we zou juist een nieuwe aflevering gemonteerd en online gezet. Deze keer bevond de keuken zich in het land van familie Bus aan de Oudelanderweg net buiten Medemblik. Naast de bevlogenheid waarmee Onno Kokmeijer het gerecht bereid hebben wij het enthousiasme van Michiel Bus zijn [...]

Het drukproces in beeld

Het drukproces van de Winkelen in Medemblik krant, hoe gaat dat nu precies in z'n werk? Hoe kan je deze vraag nu beter beantwoorden door het in beeld te brengen. Daarvoor bezochten wij de drukkerij en maakte er de volgende video.

NED 1671 tijdens Bokkentoer

NED 1671 doet dit jaar voor het eerst mee met de Bokkentoer. Om dit meer onder de aandacht te brengen maakten wij een mooie animatie. Meer info op www.bokkentoer.nl

Promotie materiaal...

Bezoek onze promotie afdeling

Promotie aanhanger

Website, Facebook, social media...

Bezoek onze website afdeling

PC Reclame - Zalmrokerij Smoking

Belettering...

Bezoek onze beletteringsafdeling