Videografie 2017-04-21T14:24:27+00:00

Steeds snellere internetverbindingen en mobiele netwerken maken het mogelijk om grotere hoeveelheden data te verwerken. Dit maakt het gebruik van videografie steeds belangrijker.
PC Reclame heeft hiervoor een aparte videografie-afdeling waarmee we bedrijfsfilms, evenementenverslagen en iedere gewenste clip maken.
Bewegende beelden trekken de aandacht. Videografie van PC Reclame trekt extra aandacht.

NED 1671 tijdens Bokkentoer

NED 1671 doet dit jaar voor het eerst mee met de Bokkentoer. Om dit meer onder de aandacht te brengen maakten wij een mooie animatie. Meer info op www.bokkentoer.nl

Whiteboard animatie

De aandacht vestigen op uw aanbieding of evenement. Met een whiteboard animatie krijgt u de aandacht die u wilt en houdt deze ook vast. Het ultieme middel voor aankondigingen. makkelijk te publiceren op uw website en deelbaar via social media. Informeer naar de prijzen.

Kokkelkoren wagenpark

Voor de firma Kokkelkoren mochten wij het wagenpark beletteren. Een leuke klus waar PC Reclame z'n hand uiteraard niet voor omdraait. Kokkelkoren projectinrichting zorgt voor een prettige woon- werkomgeving door ruimtes stijlvol in te richten. En met alle wagens in nieuwe stijl beletterd wordt het zelfs langs de Nederlandse wegen [...]

Promotie materiaal...

Bezoek onze promotie afdeling

Promotie aanhanger

Website, Facebook, social media...

Bezoek onze website afdeling

PC Reclame - Zalmrokerij Smoking

Belettering...

Bezoek onze beletteringsafdeling