Herkenbaarheid door middel van bedrijfskleding draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf. PC Reclame voorziet bedrijfskleding van alle soorten opdrukken.
Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor funkleding. Een feestje of jubileum, vrijgezellenfeest of een vrienden- of bedrijfsuitje. Wij maken het geschikte shirt voor u.
Kleding kunt u bij ons uitzoeken. Van hoodies, t-shirts, sweaters tot polo’s… wij passen overal een mouw aan.

  • Jomol vastgoedzorg en ongediertebestrijding

Klanten die terug komen.

Hoe mooi is het wanneer klanten bij je terug komen met nieuwe klussen. Dat betekent dat je de vorige keer je werk goed hebt gedaan en dat zien we dan ook als een compliment. Zo ook Jomol. Opnieuw mochten wij een aantal verschillende kledingstukken voor zien van borst- en rugbedrukking.

  • Snackbar De Smikkelhoek

Kleding bedrukken zakelijk of just for fun.

De Smikkelhoek behoeft geen introductie. Deze Cafetaria is namelijk een begrip in Medemblik. Maar ook de Smikkelhoek was op zoek naar een nieuwe uitstraling en kwamen daarvoor bij ons terecht. Zo ontwikkelde PC Reclame een nieuw logo en hebben wij ook de bedrijfskleding voor de Smikkelhoek bedrukt.
Natuurlijk bedrukken wij niet […]

  • PC Reclame - kleding Jomol

Kleding voor Jomol

Voor Johan Mol hebben we kleding mogen bedrukken. Johan is eigenaar van Jomol. Dit nieuwe bedrijf is gespecialiseerd in ongediertebestrijding en vastgoed onderhoud. Heeft u last van ongedierte of schimmelvorming neem dan contact op met Jomol. Des te eerder bent u uit de zorgen.

Belettering...

Bezoek onze beletteringsafdeling

PC Reclame gemeente Medemblik

Drukwerk...

Bezoek onze drukwerkafdeling

PC Reclame - Drukwerk

Bedrijfs- of promotievideo...

Bezoek onze videografieafdeling

PC Reclame - Videografie