Het team van You Medemblik is steevast blij verrast: op de redactie komen tal van speciale aankondigingen voorbij. Wat gebeurt er toch veel in ons mooie Medemblik! Zo kunt u naar de Kunst- en Kerstfair in de Bonifaciuskerk, en ook de nieuwe voorstelling van MTG Sint Pieter mag op de agenda voor aankomend jaar. De vereniging is 40 jaar jong en weet zichzelf nog altijd op bijzondere wijze voor het voetlicht te brengen. U leest het allemaal in ons hoofdinterview van de November-december editie 2016 van YouMedemblik magazine.

November-december editie ook voor de feestdagen

Wat ons stil maakt, is het verhaal van Davey. Hij is 22 jaar en heeft een ernstige spierziekte. Er is een medicijn dat werkt, maar dit wordt niet vergoed. Davey’s familie en vrienden hebben daarom de actie ‘Save Dave’ opgezet. Doet u mee?

De tijd van het jaar stemt tot bezinning, maar vergeet vooral niet te genieten. Ga samen ‘Schaatsen op het Plein‘- dit jaar bij de Bonifaciuskerk – of ga shoppen voor Sint en Santa. You medemblik geeft in deze editie alvast de leukste ideeën.