Allereerst de beste wensen. Een nieuw jaar begint met de januari-februari 2016 editie van YouMedemblik Magazine! Het team van You Medemblik hoopt dat u een liefdevol en gezond 2016 tegemoet gaat!

Heeft u nog goede voornemens gemaakt? Zoals meer sporten, tijd voor uzelf nemen, die paar kilootjes kwijtraken of meer aandacht aan uw omgeving besteden? De jonge sporttalenten in de populaire rubriek ‘Ik word topsporter’ hebben het al voor zichzelf bedacht. De één wil graag door Ajax worden gevraagd, de ander hoopt lekker veel wedstrijden te rijden. Wát een enthousiasme!

Schietsport in de januari-februari 2016 editie

In deze januari-februari 2016 editie maakt u in het hoofdinterview kennis met Jelle en Sietse Wind uit Oostwoud. Zij beoefenen beiden een wat minder bekende sport, wat hun toewijding en gedrevenheid er niet minder om maakt! Chapeau.
Het team van You medemblik hoopt op een échte winter, zodat de schaatsen weer uit het vet kunnen! Dat geeft fraaie plaatjes, zoals u hieronder ziet. Rest ons u veel leesplezier te wensen en … maak er wat moois van dit jaar!