Kleding 2017-11-06T16:45:46+00:00

Kleding bedrukken

Herkenbaarheid door middel van kleding draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Daarom voorziet PC Reclame bedrijfskleding van alle soorten opdrukken.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor funkleding. Een feestje of jubileum, vrijgezellenfeest of een vrienden- of bedrijfsuitje. Wij maken het geschikte shirt voor u.

Kleding kunt u bij ons uitzoeken. Van hoodies, t-shirts, sweaters tot polo’s… wij passen overal een mouw aan.

Ontwerp

Er bestaat een mogelijkheid om uw eigen ontwerp op kleding te maken. Door met onze ontwerp afdeling te overleggen komen we altijd tot een mooi eindresultaat.
Heeft u geen ontwerp maar wel een idee, geen probleem want ook daarmee weten wij wel raad. Het gaat erom dat u de kleding bedrukking krijgt waar u blij van wordt. En dat is nou net ons pakkie-an.

  • Biljartvereniging 't Kraaienest
  • Biljartvereniging 't Kraaienest
  • Biljartvereniging 't Kraaienest

Stijlvolle overhemden Biljartvereniging ’t Kraaienest

Voor 't Kraaienest hebben wij een aantal kledingstukken mogen bedrukken. Want als biljartvereniging wil je wel een beetje knap voor de dag komen. Gewoon niet te opvallend maar wel uniform. Zeg maar gewoon classy. Biljartvereniging 't Kraaienest zal nu alleen op stijl al iedere wedstrijd in winst omzetten. Daar hoeft [...]

  • PC Reclame - T-shirts Comedy Knight
  • PC Reclame - T-shirts Comedy Knight

Comedyknight

Er gaat weer flink gelachen worden komend weekend. De Comedyknight 2017 zit er aan te komen. Getup Standup maakt er weer een hele happening van. De T-shirts liggen in ieder geval alvast klaar. Wij wensen iedereen die heen gaat en alle comedians een fantastische avond.

  • PC Reclame - Hoodies Ilse schilderwerken en elektra
  • PC Reclame - Hoodies Ilse schilderwerken en elektra
  • PC Reclame - Hoodies Ilse schilderwerken en elektra

Kleding Ilse

Al eerder hebben wij voor Ilse polo's bedrukt maar op de frisse dagen is dat iets te kort kleding. Daarom hebben we een paar hoodies voorzien van haar logo. We hopen dat ze er weer warmpjes bijzit zo. Duidelijk is het in ieder geval. Ilse Hilligehekken voor al uw schilderwerk, [...]

Belettering...

Bezoek onze beletteringsafdeling

PC Reclame gemeente Medemblik

Drukwerk...

Bezoek onze drukwerkafdeling

PC Reclame - Drukwerk

Bedrijfs- of promotievideo...

Bezoek onze videografieafdeling

PC Reclame - Videografie